Palvelut

Palvelemme asiakkaamme henkilökohtaisesti, yksilöllisesti ja luottamuksellisesti!
Löydät seuraavat palvelut meiltä:
 
HCA-RAVINTOAINEMITTAUSTA, missä saat tietää 80% varmasti kehosi tilan. Mahdollista on mittauttaa 13 eri katagoriaa tai vaihtoehtoisesti voit mittauttaa vain osan niistä (esim 3 kategoriaa). Puolueettomat tulokset sekä ravintolisäsuosistuksen saat heti mukaan. Mittauksen tekee Fytonomi. Varaa aika!
 
PTCA RAVINTOVALMENNUKSELLA saat muutoksia ruokavalioosi. Ruokavalio tehdään yksilöllisesti, pienin muutoksin suuria muutoksia kohti - huomioiden asiakkaan toiveet. Tarvitset sitten ruokavalioon muutosta ajallisesti tai syöt liian vähän/paljon, suoliston vaivojen takia, tarvitset apuja kasvisten lisäämiseen, painonhallintaan tai mitä tahansa ravintoon liittyen, ota yhteyttä! Valmennuksen tekee PTCA Ravintovalmentaja ja Fytonomi. Varaa aika!
 
KOLESTEROLI, HEMOGLOBIINI, VERENSOKERI, VERENPAINEEN MITTAUSTA liikkeellämme on noin joka toinen kuukausi. Mittauksen tekee sairaanhoitaja. Varaa aika! Tästä voit kysyä liikkeltämme. Ilmoittelemme mittauksesta liikkeemme ikkunassa että Warkauden lehden Alueen apajissa.
 
KOTIINKULJETAMME tuotteitamme torstaisin klo 10-16 välisenä aikana. Tuotteet kannattaa tilata ajoissa! Kysy lisää!
 
Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden. Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. On tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset. Tervetuloa palvelevaan asiantuntija-myymälään Varkauteen!